Rechtsgebieden

Advocatenkantoor A.F. Mandos richt zich binnen de sociale advocatuur op het  personen- en familierecht en strafrecht. Naast deze twee rechtsgebieden focust het kantoor zich in het bijzonder op jeugdstrafrecht en civiele aspecten van het jeugdrecht. Als bijzonderheid helpt het kantoor haar cliënten ook bij erfrechtelijke geschillen. Het kantoor biedt diensten aan over heel Nederland maar is voornamelijk werkzaam in de regio Haaglanden.

 

Mr. A.F. Mandos heeft per 1 maart 2020 in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse Orde van Advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: 

  • personen- en familierecht 

  • strafrecht en 

  • algemene praktijk (burgerlijkrecht, strafrecht en bestuursrecht). 

 

Deze registratie verplicht mr A.F. Mandos elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse Orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied. (Zie artikel 35b eerste lid van de Regeling op de advocatuur.) 

 

Het kantoor heeft het voornemen om als vierde rechtsgebied vóór 1 december 2020 erfrecht te registreren om haar erfrechtelijke praktijk enerzijds te profileren, anderzijds om ook voor de beroepsorganisatie aan kennis- en kwaliteitsvoorwaarden te blijven voldoen.  

Datum: 6 februari 2020

© 2020 A.F. Mandos - DE INFORMATIE OP DEZE WEBSITE IS OP ZORGVULDIGE WIJZE VERZAMELD EN/OF TOT STAND GEKOMEN. ZAKEN WORDEN ZO ACCURAAT MOGELIJK WEERGEGEVEN. MOCHT U TOCH ERGENS EEN ONJUISTHEID CONSTATEREN, DAN HOORT HET KANTOOR DIT GRAAG ZODAT HET NODIGE KAN WORDEN AANGEPAST. VERSPREIDING VAN INFORMATIE DIE U TERUGVINDT OP DEZE SITE, IS ZONDER TOESTEMMING NIET TOEGESTAAN. 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now